Još
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zajedno možemo više: Otvoren kreativni konkurs za studente (r)EKOnektuj se!

National Geographic Srbija u okviru svoje platforme Žuti okvir, koja se ove godine bavi održivim razvojem, otvara kreativni konkurs za studente (r)EKOnektuj se!

  Izvor: Profimedia/Shutterstock

National Geographic ima i svoju misiju koja proističe iz uverenja da nauka, istraživanja i dobre reportaže mogu da promene svet i inspirišu ljude da brinu o planeti Zemlji, kao jedinom zajedničkom domu.

Drugu godinu za redom časopis National Geographic na srpskom jeziku kroz platformu Žuti okvir dodatno skreće pažnju na važne društvene teme. U prošloj godini fokus je bio na kvalitetnom obrazovanju i nauci, a ove godine tema Žutog okvira je održivi razvoj koji obrađujemo kroz tri ključna segmenta: VODU, VAZDUH I ENERGIJU.

Podizanje svesti o problemima koji se tiču ekologije i održivog razvoja u Srbiji, naročito kod mladih, važan je segment našeg projekta, ali nam je možda i važnije da mladi tih promena budu važan deo. Iz tog razloga otvaramo kreativni eko konkurs (r)EKOnektuj se!

Ko može da se prijavi?

- Mogu da se prijave studenti koji misle da njihovo kreativno rešenje na temu VODA, VAZDUH i ENERGIJA može da pošalje važnu poruku.
- Učesnik mora da bude u statusu studenta.

Kako se prijaviti?

- Gotovo ili idejno rešenje ili nacrt možete poslati na mejl: [email protected]
- U naslovu mejla napisati PRIJAVA NA KONKURS (r)EKOnektuj se

Do kada traju prijave?

- Prijem radova traje do: 31. avgusta 2021.
- Odabir radova traje do: 10. septembra 2021.

Pobednički radovi na svaku do tema (VODA, VAZDUH, ENERGIJA) biće predstavljeni na izložbi koja će biti organizovana u okviru konferencije Žuti okvir 2021.

Autorska prava, korišćenje radova i odgovornost

- Organizator ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo kakve sporove vezane za vlasništvo, odnosno za autorska prava nad radovima koje učesnici pošalju radi učešća na Konkursu. U slučaju da treće lice izjavi zahtev za zaštitu autorskih prava na dostavljenim radovima, učesnik Konkursa je obavezan da Organizatoru pruži punu pravnu zaštitu i nadoknadi eventualnoo pretrpljenu materijalnu i nematerijalnu štetu.

- Učesnik slanjem radova potvrđuje da je isključivi nosilac svih autorskih i srodnih prava nad istima. Prijavom na konkurs, učesnici daju saglasnost Organizatoru, kao i njegovim partnerima i sponzorima u okviru projekta Žuti okvir, da bez bilo kakve naknadne saglasnosti ili plaćanja bilo kakve naknade može koristiti pristigle radova u svrhu objavljivanja istih u elektronskim i štampanim medijima navedenih pravnih lica, kao i na njihovim društvenim mrežama, a sve radi promocije održivog razvoja u okviru platfome Žuti okvir.

- Organizator se obavezuje da će prilikom korišćenja dostavljenih radova navoditi autora i naziv poslatog rada.

- Lične podatke učesnika Organizator će koristiti samo u administrativne svrhe. Ime i prezime učesnika koristiće se isključivo kao potpis za objavljene radove, dok e-mail adrese učesnika neće biti objavljivane i koristiće se isključivo u svrhu obaveštavanja učesnika o rezultatu konkursa. Učesnici učešćem u Konkursu pristaju na pomenute uslove. Lični podaci učesnika Konkursa biće u potpunosti izbrisani iz svih zbirki Organizatora Konkursa najkasnije u roku od 6 meseci od završetka Konkursa.

MISLIMO LOKALNO,
DELUJEMO GLOBALNO,
PODSTIČEMO ODGOVORNOST!

#Zajednomožemoviše

Projekat podržali: Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Srbijašume, Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu, Nestle, Srbijagas, VODAVODA i Head&shoulders.

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Priroda

Nauka