Još
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SVE O POTENCIJALIMA ORGANSKE PROIZVODNJE, OD "STARTA DO PLASMANA"

Da li sve češće razmišljate da kancelariju zamenite imanjem? Da grad zamenite svojim rodnim mestom? Da stvarate zdrave proizvode u skladu s prirodom? Da svoje znanje primenite na svom zemljištu?

 zasadi-drvo.jpg Izvor: Promo

Zasadi drvo, svake sezone u okviru profesije budućnosti, predstavlja perspektivne zelene profesije. Proizvodnja u skladu s prirodom percipirana je kao najveći potencijal. Organska poljoprivreda, kao sistem proizvodnje, održava zdravlje zemljišta, ekosistema i ljudi, oslanjajući se na ekološke procese, biodiverzitet i cikluse prilagođene lokalnim uslovima, umesto da koristi resurse s neželjenim efektima. Kako bi poboljšala okruženje, kombinuje tradiciju, inovaciju i nauku.

Zdravlje nikad nije bilo bitnije nego sada, dok potražnja za zdravim organskim proizvodima raste. Ako želite da znate šta je u hrani i kako da zaštitimo životnu sredinu, onda ste na pravom mestu. Ove godine predstavljamo organsku proizvodnju, koja se smatra proizvodnjom budućnosti. Sve o potencijalima organske proizvodnje, od "starta do plasmana" u tri koraka: subvencije, proizvodnja i plasman.

Sve o organskoj proizvodnji u Profesiji budućnosti na kurir.rs/zasadidrvo 4. 2. u 12 časova.

Možda će vas zanimati i:

Tagovi

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Priroda

Nauka