Još
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sve se odvija online! Posetite Regionalni sajam poslova i obezbedite sebi zaposlenje

Čak 75 kompanija u Srbiji traži radnike, a svi oglasi su na jednom mestu!

 online Regionalni sajam poslova Izvor: Shutterstock

Bilo da želite da promenite posao, ili pronađete prvo zaposlenje i započnete svoj karijerni put, Regionalni sajam poslova je prava destinacija za vas.

Pregledajte hiljadu oglasa, postavljenih od strane 150 kompanija iz regiona, od kojih je 75 iz Srbije. Sajam se završava 31. oktobra, a nema potrebe da "potegnete" negde daleko da biste razgledali ponudu - sve se odvija online, na sajtu Regionalni sajam poslova!

Konkurišite, porazgovarajte preko četa sa predstavnicima kompanija i saznajte sve što vas zanima o vašem novom poslu. Ko zna, možda baš vi budete idealni kandidat za novo zaposlenje u nekoj od kompanija, i promenite svoj život već od 1. novembra!

Sajam je koncipiran u pet tematskih celina spram industrije poslovanja: Usluge, Trgovina, Proizvodnja, IT i Startuj kapsula namenjena mladima koji tek prave prve korake na tržištu rada. Ponuda poslova je šarenolika, a najviše raspisanih oglasa se beleži u polju prodaje i IT-ja. Pored njih priliku za zaposlenje imaju i svi oni koji posao traže u oblastima poput administracije, zdravstva, finansija, mašinstva i logistike, pripreme hrane ili ugostiteljstva.

Kao kompanija već prepoznata u regionu kao SAP partner koji intenzivno radi na tehnologiji za unapređenje poslovnih procesa iz ugla upravljanja ljudskim resursima, finansija, e-commerce, praćenja životnog ciklusa proizvoda i lanaca nabavke, na ovogodišnjem Regionalnom sajmu poslova u organizaciji Infostuda predstavila se i Wireless Media. Ovom prilikom poseban akcenat stavljen je na 2 rešenja: SAP SuccessFactors i SAP Commerce Cloud. 

SAP SuccessFactors obezbeđuje rešenja zasnovana na cloud-u, kao što je sistem za upravljanje ljudskim resursima (HRMS), koja povezuju centralni HR i platni spisak, upravljanje talentima, upravljanje izvršenjem prodaje, analitiku ljudi i planiranje radne snage kao pomoć u razvoju poslovanja. 

SAP Commerce Cloud obezbeđuje besprekorna korisnička iskustva integracijom digitalnih i fizičkih tačaka interakcije – uključujući kontakt u mreži, mobilne uređaje, pozivni centar i društvene mreže – u jedinstvenom rešenju. Zahvaljujući tome što osigurava personalizovano iskustvo, pomaže da se poveća lojalnost i promet kupaca.

Promo

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Priroda

Nauka