Još
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prilika da pronađete svoje idealno zaposlenje! Posetite online Regionalni Sajam Poslova

Počeo četrnaesti po redu online Regionalni Sajam Poslova, najvažniji događaj u oblasti zapošljavanja u našem regionu!

 Online sajam zaposljavanja Izvor: Shutterstock

Regionalni Sajam Poslova postao je nezaobilazna tačka za sve one koji žele da napreduju u svojim karijerama. 

Ove godine, Regionalni Sajam Poslova traje od 24. do 31. oktobra i pruža kandidatima iz celog regiona priliku da vide ponudu poslova svih poslodavaca i nađu idealnu poslovnu priliku za sebe. Sajam će se i ove godine održati online i na taj način biti dostupan svima na adresi www.regionalnisajamposlova.com/rs/ 

Tokom predstojećih 8 dana svoju ponudu od preko 500 poslovnih prilika nudi preko 50 poslodavaca iz Srbije koji su raspoređeni u 5 tematskih kapsula: Usluge, Trgovina, IT, Proizvodnja i Startuj kapsula namenjena mladima.

Ovaj je Sajam prilika da se povežete sa raznovrsnim kompanijama, saznate o njihovim poslovnim prilikama i ostvarite svoje profesionalne ciljeve.

Wireless Media je jedna od kompanija koje su se predstavile na ovogodišnjem Regionalnom sajmu poslova u organizaciji Infostuda. S obzirom da je kompanija već prepoznata u regionu kao SAP partner koji intenzivno radi na tehnologiji za unapređenje poslovnih procesa iz ugla upravljanja ljudskim resursima, finansija, e-commerce, praćenja životnog ciklusa proizvoda i lanaca nabavke, ovom prilikom poseban akcenat stavljen je na 2 rešenja: SAP SuccessFactors i SAP Commerce Cloud.

SAP SuccessFactors obezbeđuje rešenja zasnovana na cloud-u, kao što je sistem za upravljanje ljudskim resursima (HRMS), koja povezuju centralni HR i platni spisak, upravljanje talentima, upravljanje izvršenjem prodaje, analitiku ljudi i planiranje radne snage kao pomoć u razvoju poslovanja.

SAP Commerce Cloud obezbeđuje besprekorna korisnička iskustva integracijom digitalnih i fizičkih tačaka interakcije – uključujući kontakt u mreži, mobilne uređaje, pozivni centar i društvene mreže – u jedinstvenom rešenju. Zahvaljujući tome što osigurava personalizovano iskustvo, pomaže da se poveća lojalnost i promet kupaca.

Promo

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Priroda

Nauka