Još
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PROCREDIT BANKA PROMOVIŠE EKOLOŠKI 4R PRINCIP – RECYCLE, REDUCE, REUSE and REPEAT

ProCredit banka je organizovala PROCREDIT GARAGE SALE!

 ProCredit garage sale004.jpg Izvor: Promo, ProCredit Bank

Da bi se družili, zabavili, a uz sve to bili ekološki aktivni i humani, u subotu 30. septembra ProCredit banka je organizovala PROCREDIT GARAGE SALE! Donirali su polovne, a očuvane stvari, izložili ih za prodaju na dečijem i marketu za "velike" u našim poslovnim garažama na Novom Beogradu, a sav skupljeni novac donirali su u humanitarne svrhe.

Usput su organizovali radionicu za reciklažu i eko kviz za mališane, a počastili su se bavarskim kobasicama i hot-dogom, uz super pića i veselog DJ-a. Vrednije polovne stvari išle su na licitaciju, koju je vodio popularni jutjuber Simi.

Kroz zabavu smo naučili da je "REUSE" odličan model štednje resursa – jer čuvamo planetu, a korišćenim stvarima dajemo novi šarm i produžavamo upotrebnu vrednost.

Tim ProCredit banke smatra da je GARAGE SALE kao vid edukativno-humanitarno-ekološke zabave sjajan primer i za druge kompanije da sa svojim zaposlenima doprinesu buđenju eko svesti i očuvanju našeg eko okruženja.

Fotografije sa događaja možete pogledati u galeriji:

ProCredit Bank Srbija više od jedne decenije odgovorno i posvećeno korača putem održivog poslovanja. Mi smo banka koja razmišlja i posluje zeleno, u različitim aspektima.

• Jedina smo banka koja već 10 godina ima posebnu Službu za energetsku efikasnost i zaštitu životne sredine sa ekspertima koji se bave internim sistemom energetskog menadžmenta

• Finansiramo aktivno GREEN projekte – projekte energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije (npr. solarne elektrane)

• ProCredit Banka je prvi kupac električne energije sa garancijom porekla iz obnovljivih izvora – od 2108, a na krovu naše centrale u Beogradu imamo i svoju solarnu elektranu

• Finansirali smo naše najveće solarne elektrane u zemlji : Solaris 1, Solaris 2, DeLaSol…

• Jedina smo banka u zemlji koja poseduje standard ISO 14001:2015, koji se odnosi na upravljanje zaštitom životne sredine

• Naš vozni park ima 100% električna i hibridna vozila, a u zemlji smo postavili mrežu od 46 punjača za el.vozila, koji su građanima dostupni potpuno besplatno

• U svakodnevnom radu ne koristimo jednokratnu plastiku, koristimo samo reciklirani papir

• Sve zaposlene edukujemo o mogućnostima i principima zaštite životne sredine – jer i malim koracima možemo učiniti mnogo za našu planetu!

Promo

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Priroda

Nauka