Još
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Priznanja TOP50 - NAJBOLJE ONLINE STVARI: Sajt National Geographic Srbija pobednik kategorije Sport i turizam

Na svečanoj dodeli priznanja TOP 50, nagrada je uručena i sajtu National Geographic Srbija za kategoriju Sport i turizam.

 Top50 Izvor: PC Press

Sajt nationalgeographic.rs osvojio priznanje u okviru izbora Top50 – najbolje online stvari, a u kategoriji Sport i turizam.

Izbor 50 najboljih onlajn stvari, široj javnosti poznat pod nazivom Top50, održava se od 1997. godine. Visok kredibilitet ovog izbora, njegova popularnost i značaj, rezultat su velikog poverenja koje je redakcija PC Press-a, kao organizator i osnivač događaja, stekla u profesionalnim informatičkim krugovima.

Cilj je da se na domaćem internet nebu pronađu, afirmišu i podrže sajtovi, aplikacije i nalozi na društvenim mrežama koji su se u godini za nama najbolje pokazali svojom funkcionalnošću, ažurnošću, kvalitetnim sadržajem i dizajnom koji se ističe.

Priznanje Top50 se dodeljuje po kategorijama:

  • Vesti i mediji
  • eMarket
  • Poslovni i društveni servisi
  • Obrazovanje i kultura
  • Dom i porodica
  • Sport i (avan)turizam
  • Mobilne aplikacije i
  • Društvene mreže (Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, YouTube i TikTok)

U svakoj kategoriji postoji do pet ravnopravnih dobitnika priznanja, a jedan od njih je "prvi među jednakima" pobednik kategorije. Priznanje Top50, raskošno dizajniranu plaketu dobijaju svi, dok je za pobednike po kategorijama rezervisana i statua pobednika.

"Prvi među jednakima" za kategoriju Sport i turizam u 2022. godini je sajt National Geographic Srbija u ime kog je nagradu na svečanoj dodeli u Narodom muzeju, preuzela glavana i odgovorna urednica Milana Petrović.

 National Geographic Top 50 Izvor: National Geographic

"Srpsko izdanje jednog od najpoznatijih časopisa na svetu - National Geographic - ima odličan sajt koji redovno objavljuje vesti, reportaže, veoma kvalitetne fotografije i istraživanja kako globalnog, tako i lokalnog karaktera. U delu specijalizovanom za domaću publiku, National Geographic na prepoznatljiv način donosi vesti, informacije i članke iz domena kulture, prirode, nauke, putovanja, informacija o ugroženim vrstama, zanimljivosti... Tu su i najzanimljiviji članci iz svetski poznatog magazina, priče o fascinantnim ljudima, događajima i putovanjima kroz istoriju, od istraživanja svemira do medicine i psihologije, da ne kažemo istraživanja ljudskog uma. Nationalgeographic.rs je jedna od najboljih Internet lokacija koje možete da posetite uopšte!", piše u obrazloženju u časopisu PC Press.

Hvala što čitate National Geographic!

Možda će vas zanimati i:

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Priroda

Nauka