Još
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VRHUNSKI STRUČNJACI NA KONFERENCIJI MAGAZINA LEPA&SREĆNA: "Zdrava žena - zdravo potomstvo" powered by Dunav Osiguranje

Pitanja steriliteta i fertiliteta, insulinske rezistencije, zdrave trudnoće, prevremenog porođaja i druge važne teme reproduktivnog zdravlja biće u centru pažnje na konferenciji magazina "Lepa&Srećna" koja se održava 31. oktobra 2022.

 KV-Konferencija-2022_16-x-9-2-.jpg Izvor: Promo

Zahvaljujući generalnom sponzoru, kompaniji "Dunav Osiguranje", skup eminentnih stručnjaka okupiće se u hotelu Mona Plaza u Beogradu, a moto konferencije je "Zdrava žena - zdravo potomstvo".

U uvodnom obraćanju, učesnike će pozdraviti prof. dr Darija Kisić Tepavčević, ministar za brigu o porodici i demografiju, doc. dr Marija Zdravković, direktorka KBC "Bežanijska kosa" i Žaklina Milenković, glavna i odgovorna urednica magazina Lepa&Srećna.

 Otvaranje-Konferencija-2022_16-x-9-2-.jpg Izvor: Promo

U prvom panelu, posvećenom preventivi, učestvuju prof. dr Ana Mitrović Jovanović, načelnica Odeljenja dnevne bolnice GAK, doc. dr Dijana Perović, specijalista pedijatrije i kliničke genetike, sa Instituta za humanu genetiku, MFUB, kao i dr Mima Fazlagić, stručnjak za matične ćelije i ginekolog. O svom iskustvu govoriće pacijentkinja Aleksandra Lazić, dok generalnog sponzora, kompaniju Dunav osiguranje predstavlja Nataša Novčić. Moderator će biti Vesna Stanimirović.

 PANEL-1-Konferencija-2022_16-x-9-2-.jpg Izvor: Promo

Učesnici drugog panela će govoriti o bolestima koje ugrožavaju reproduktivno zdravlje, o simptomima i lečenju - prof. dr Zoran Džamić, urolog i direktor klinike za urologiju KC Srbije, dr Naida Stanković sa Ginekološko-akušerske klinike "Narodni front" u Beogradu, dijetolog dr Andrijana Ćulafić i prof. dr Miloš Žarković, sa Klinike za endokrinologiju dijabetes i bolesti metabolizma. Moderator će biti Jasmina Antonijević Milošević.

 PANEL-2-Konferencija-2022_16-x-9-3-.jpg Izvor: Promo

U trećem panelu, pažnja je usmerena u budućnost, a o svemu što ona donosi u oblasti reproduktivnog zdravlja govoriće prof. dr Aleksandar Ljubić, specijalista ginekologije i akušerstva, Staša Stanković, doktorka genomske medicine sa Univerziteta u Kembridžu i Ana Janković, psiholog. O pitanjima u vezi sa HPV vakcinama govoriće aktivistkinja Marija Ratković, a u ovom dinamičnom panelu učestvuje i glumica Jelena Gavrilović. Moderator je Jelena Spasić.

 PANEL-3-Konferencija-2022_16-x-92-1-.jpg Izvor: Promo

 Promo

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Priroda

Nauka