Danas od 16:30 do 17:30 časova u okviru Burger festa na Kalemegdanu će se održati panel: BBQ Culture and how to make the perfect burger?

U poslednjoj nedelji maja, na Kalemegdanskoj tvrđavi otvoren je Beogradski burger festival koji će trajati do 5. juna. Tokom svih dana festivala organizatori su prirpemili brojne zabavne aktivacije, a za danas - četvrtak, 2. jun - organizovali su jednu izuzetno korisnu.
Od 16:30 do 17:30 časova u okviru Burger festa na Kalemegdanu će se održati panel: BBQ Culture and how to make the perfect burger?
Gost panela biće Klit Mejer, koji je odrastao na farmi goveda u Kanzasu, nakon čega je dve godine radio u Ostinu gde se zaljubio u BBQ u teksaškom stilu!
Klint je danas sertifikovani sudija za roštilj, a formirao je i profesionalni takmičarski tim pod nazivom Bohemian BBQ. Sa svojim timom je zabeležio brojne uspehe na festivalima širom sveta, a brojne roštilj festivale je i sam organizovao.
Panel je osmišljen tako da svi - bilo da roštilj vole da prave svojim najbližima, ili planiraju karijeru u ovoj oblasti, mogu da postavljaju pitanja i saznaju sve šta ih zanima.
Promo