Još
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Svaka pomoć deci Svratišta je dobrodošla

Kompanija Adria Media Group donirala je 185 slatkih paketa kako bi ulepšali Božić najmlađim sugrađanima iz najugroženijih socijalnih kategorija.

 ZOZ_8193A.JPG Izvor: Promo

Jelena Aćimović, vaspitač u Svratištu za decu i nekolicina dece koja su se tu našla, sa oduševljenjem su dočekali ekipu Kurir televizije koja je ispratila podelu poklona.

"Ovo su deci najradosniji dani jer vide da ljudi misle na njih. U ime Svratišta za decu zahvaljujemo se kompaniji Adria Media Group na poklonima jer su deci ulepšali ovaj dan", rekla je Jelena i naglasila da je svaka pomoć dobrodošla. "Mi sada skupljamo zalihe za naredni period. Neophodna nam je polovna dečja garderoba i obuća, zaštitne maske, sredstva za ličnu higijenu i dezinfekciju. Zahvaljujemo se svima koji nam pomažu da olakšamo život ovim mališanima i njihovim porodicama," izjavila je Jelena Aćimović.

Irena Petrović, menadžerka korporativnih komunikacija Adria Media Group, podsetila je da ova kompanija svake godine donira pakete institucijama koje brinu o deci iz ugroženih kategorija. "Praznici su vreme okupljanja i darivanja i period u kome treba da se setimo onih koji zavise od pomoći drugih. Ove godine smo odlučili da obradujemo najmlađe sugrađane koji su uglavnom prepušteni sebi, a kojima je Svratište najvažnije utočište. Srećni smo što vidimo sreću na licima dece jer smo im ulepšali Božić, ali je važno da ih se setimo i tokom godine. Nastavićemo da im pomažemo i ubuduće jer im je svaka pomoć značajna, " izjavila je Irena Petrović.

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Priroda

Nauka