Još
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Telekom Srbija nagrađen za korporativnu kampanju "Tu gde ste vi"

Na značajnoj manifestaciji međunarodnog karaktera, spot u okviru korporativne kampanje "Tu gde ste vi" Telekoma Srbija, osvojio je nagradu u kategoriji "Produkcija".

 1.jpg Izvor: Promo

U Beogradu je 3. i 4. novembra održan sedmi festival integrisanih komunikacija "Kaktus", koji  je pod sloganom "Brendovi, vrhovi, bodlje i hladni tuševi" predstavio širok pregled brendova i njihovih vrhunskih kampanja. Na ovoj značajnoj manifestaciji međunarodnog karaktera, spot u okviru korporativne kampanje "Tu gde ste vi" Telekoma Srbija, osvojio je nagradu u kategoriji "Produkcija".

Spot je plod saradnje Telekoma Srbija sa agencijom Ovation BBDO, i odmah je privukao veliku pažnju javnosti nizom zanimljivih ideja koje su nas na emotivan način i uz originalno izvođenje melodije "Osloni se na mene" još jednom podsetile na ulogu koju kompanija Telekom Srbija ima u životima svih svojih korisnika.

 kaktus2021.jpg Izvor: Promo

Originalna kreacija korporativnog spota nominovana je za nagradu u četiri kategorije, a nagrada za produkciju potvrđuje da Telekom Srbija zaslužuje poverenje znalačkim i pažljivim izborom svojih kreativnih resursa. Kampanja koja je viđena preko TV ekrana, ali se raširila i putem društvenih mreža, našla je svoj put i do radijskih slušalaca i svedoči o sposobnosti Telekoma Srbija da osvoji srca i bude pouzdan oslonac u životima svih svojih korisnika.

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Priroda

Nauka