Još
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MARKO LOUIS KOMPONUJE ZA DECU

Autor Promo

Promocija prvog dečijeg solistički album "Ja se zovem slon" powered by dr Milk u nedelju 12. septembra u sklopu Dečijeg sajma.

 Marko Louis_Ja se zovem slon_powered by dr Milk_Materijali-09 Izvor: Promo

Fridrih Niče je jednom rekao "Bez muzike, život bi bio greška", a mnogi od nas složiće se sa ovom konstatacijom jer je zasigurno jedna od omiljenih aktivnosti svih nas, pa i mališana slušanje i pevanje omiljenih pesama. Muzika nam od najranijeg doba pomaže da razvijemo sluh, osećaj za ritam, motoriku, intelekt ali i da naučimo da iskazujemo svoje emocije, budemo maštoviti i steknemo potrebno samopouzdanje.

Mnoga istraživanja pokazuju da roditelji koji podstiču izloženost svoje dece raznovrsnim melodijama pružaju mališanima ne samo priliku da se zabave i uživaju, već im takođe pomažu da razvijaju osnovne muzičke sposobnosti. Kompanija dr Milk prepoznala je značaj ulaganja u razvoj kulturnih navika i potreba kod mališana i zbog toga odlučila da zajedno sa muzičkim umetnikom, Markom Louisom deci i njihovim roditeljima pokloni nezaboravno muzičko putovanje. Album za decu "Ja se zovem slon" broji sedam autorskih pesama komponovanih sa posebnom pažnjom i ljubavlju.

"Sa posebnim zadovoljstvom sam prihvatio izazov da po prvi put komponujem za decu. Kako sam i sam otac dvoje dece, potpuno je bio prirodan sam kreativni proces stvaranja albuma u kojem su mi pomogli moji saradnici. Sa nestrpljenjem očekujem objavu albuma i prvi promotivni koncert koji će se održati 12. septembra u sklopu Dečijeg sajma" istakao je autor albuma Marko Louis.

Kroz jazz, funk i soul taktove, deca će sa svojim roditeljima i drugarima plesati, učiti i razvijati se.

"Sigurni smo da će svi mališani uživati i muzičkim numerama koje su u isto vreme edukativne i zabavne. Nama kao kompaniji koja veruje u kvalitet i prave porodične vrednosti, izuzetno je važno da mališanima pružimo kvalitetne proizvode i sadržaje. Uz dr Milk proizvode i Markovu muziku, sigurni smo da će detinjstvo biti ispunjeno smehom i zadovoljstvom", poručuju iz kompanije dr Milk.

Pozivamo sve roditelje da u nedelju, 12.septembra od 12:30 časova dovedu svoju decu na Dečiji sajam, koji će održava na sportskim terenima Beograda na vodi i premijerno poslušaju pesme sa prvog dečijeg solističkog albuma Marka Louisa.

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Priroda

Nauka