Još
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zanimljivosti

National Geographic radionice za decu: Pozivamo vas na edukativno, zabavno i aktivno druženje!

Autor Milana Petrović
Autor Milana Petrović

U subotu, 4. septembra, se od 10 časova družimo, učimo i zabavljamo! Beograd na vodi, parkić kod restorana SAVANOVA!

Izvor: Promo

National Geographic Srbija vas poziva da i ove godne u prelepom ambijentu Belgrade Waterfront-a u parkiću kod restorana SAVANOVA - trčimo, skačemo, mozgamo, zdravo se hranimo i kroz sve to UČIMO!

Počinjemo u 10 časova sa razgibavanjem, kada počinje sportska radionica Activity Centra tokom koje će deca vežbati i kroz zabavne aktivacije učiti o zdravom životu.

Zatim od 11 časova je tu Muzej afričke umetnosti sa radionicom pod nazivom Reciklažom se čuva stvar.

U 13 časova je vreme da se malo odmorimo, i tada počinje Argeta junior pauza za ručak! A posle ručka krećemo u morsku avanturu u koju nas vodi Malakološki muzej.

Naši prijatelji iz Malakološkog muzeja decu vode u jednu pravu podvodnu avanturu i na nesvakidašnji način upoznaju sa svetom mekušaca sa ciljem da ukažu na važnost kontinuirane brige o životnoj sredini i zaštiti biodiverziteta, kroz priču o arhitektonskim delima prirode.

Izvor: Promo

Tu je sve vreme i naš verni partner i prijatelj VODAVODA vodica koja je pripremila i niz zabavnih i kreativnih igrica za decu.

Draga deco, želimo da se zabavite! Drago roditelji, ideja nam je da vaša deca kroz igru sa lakoćom usvoje neke osnovne pojmove iz sveta nauke!

Čekamo vas u subotu u 10h, 4. septembra, Beograd na vodi, parkić kod restorana SAVANOVA. Vidimo se!

Najnovije

Priroda

Nauka