Još
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JOŠ UVEK SI NAPOLJU? Otvaranje izložbe fotografija Gorana Sivačkog

Izložba Gorana Sivačkog JOŠ UVEK SI NAPOLJU?, otvara se 30. juna u 19 časova, u galeriji "Singidunum" u Knez Mihailovoj 40, i trajaće do 7. jula.

 Izvor: Foto: Goran Sivački

Zbog pandemije koronavirusa u Srbiji je 15. marta 2020. godine proglašeno vanredno stanje koje je trajalo 53 dana. U tom periodu uveden je niz mera kako bi se suzbio virus i što više ublažilo njegovo smrtonosno dejstvo. Neke od mera obuhvatale su uvođenje policijskog časa i potpunu izolaciju starijih sugrađana.

Izložene fotografije deo su zapisa tog trenutka kada je svet "potpuno stao" na gotovo dva meseca i izazova s kojima sam se susreo da ih zabeležim.

Ova izložba ne bi bila moguća bez velike podrške glavnog urednika i svih kolega s portala www.mondo.rs na kojem sam i ja zaposlen kao urednik fotografije, kao i ogromne podrške porodice i prijatelja.

Copyright: MONDO Software:Adobe Photoshop CC 2019 (Windows) Created: 2020:06:26 11:10:32
Izvor: Profimedia/Shutterstock

O autoru

Goran Sivački rođen 1972. u Beogradu. Fotografijom se bavi profesionalno od 1997. godine. Zaposlen kao urednik fotografije na portalu www.mondo.rs  , a prethodno kao urednik i fotoreporter u dnevnim novinama Blic, Demokratija, magazinu NIN. Dugi niz godina saradnik u novinskoj agenciji Reuters, magazinu Nacionalna Geografija Srbija, kao i fotograf na projektima CEB banke, Telekoma Srbije, NIS Gasproma i mnogim drugim medijima i projektima delegacije EU u Srbiji.

Copyright: MONDO Software:Adobe Photoshop CC 2019 (Windows) Created: 2020:06:26 11:10:24
Izvor: Profimedia/Shutterstock

Izložba Gorana Sivačkog, JOŠ UVEK SI NAPOLJU?, otvara se 30. juna u galeriji "Singidunum" u Knez Mihailovoj 40, i trajaće do 7. jula.

Copyright: MONDO Software:Adobe Photoshop CC 2019 (Windows) Created: 2020:06:26 11:10:28
Izvor: Profimedia/Shutterstock

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Priroda

Nauka