Još
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bez suza: Naučnici izumeli novu vrstu luka od kojeg se plače

Ne plačem nego samo sečem luk - ovaj izgovor postoji odavno. Zahvaljujući naučnicima ljudi će morati da počnu da se suočavaju sa svojim emocijama umesto da za to krive namirnicu koja tera suze na oči.

  Izvor: Foto: Shutterstock

Luk Sunion razvili su naučnici Bajera nakon tri decenije ukrštanja i ne radi se o genetski modifikovanom proizvodu, objasnila je nemačka kompanija na svojoj internet stranici.

Luk koji ne tera suze na oči i koji raste samo u SAD-u postaje svaki dan sve slađi, dodaje Bajer.

Pogledajte i Kako izgledaju suze od sreće, tuge, seckanja luka...?

Zbog toga što Sunion nije tako “intenzivan” moguće ga je jesti i svežeg. Kompanija ipak ne navodi da li izostaje potpuno, nakon konzumiranja, zadah iz usta na luk, pa za sada treba držati u pripremi koje pakovanje mentol bonbona.

Ta najnovija namirnica možda će poslati u penziju niz inovativnih proizvoda za koje se tvrdi da mogu osigurati bezbrižnu pripremu luka bez suza, od specijalnih naočara do posebnih noževa.

Izvor: Hina

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Priroda

Nauka