Još
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zašto ljudi govore u snu?

"Naravno da možeš da dobiješ moj broj telefona. To je kao da imaš direktnu vezu sa Bogom, ali još bolje, jer ja odgovaram na pozive."

  Izvor: Foto: Profimedia

Ovo zvuči kao loš pokušaj zavođenja ili nešto što očekujemo da pročitamo na majici, zar ne? Vremenom, i jesu napravljene majice sa takvim natpisima, ali slične egomanijakalne rečenice je prvi izgovorio jedan čovek koji je to činio, ni manje ni više, u snu.

Povezane vesti

Čovek koji govori u snu - kako Adam Lenard i njegova žena vole da se govore o njegovom alter egu - rođen je u februaru 2009. godine kada je povikao "Dosta više sira! Dosta!".

"Na kraju sam ga probudila smehom, jer je bilo veoma smešno", priseća se Karen Slavik-Lenard.

Povezane vesti

Par četrdesetogodišnjaka zabavljao se u svojim tinejdžerskim danima, ali su izgubili kontakt skoro čitavu deceniju. Godine 2007. ponovo su stupili u kontakt preko interneta i verili se samo nekoliko nedelja kasnije. Pre incidenta sa sirom, Karen - ni bilo ko drugi - nije čula Adama kako govori u snu. Dok bi neke žene bile preplašene zbog govora svojih zadremalih muževa, Karen koja je patila od nesanice i često bila budna kada se javljao Čovek koji govori u snu, smatra noćne psovke svog muža veoma zabavnim.

Drugi deo priče

Šta je pričanje tokom spavanja?

Šta uzrokuje pričanje tokom spavanja?

Koji su rizici pričanja u snu?

Da li treba buditi osobe koje pričaju u snu? 

Da li se može pričati sa osobama koje pričaju u snu?

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Priroda

Nauka