Još
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vanzemaljac ili kamen na Mesecu? (VIDEO)

Figura poput senke uočena je u julu na površini Meseca i od tada je postala predmet široke rasprave ljubitelja paranormalnog na internetu.

  Izvor: Foto: Youtube

Brojni korisnici interneta su se okrenuli Gugl Munu (Google Moon), kolekciji od preko milion slika koje je NASA učinila dostupnim javnosti. „Figura” deluje kao senka koju je stvorilo nekoliko geoloških formacija na Mesečevoj površini.

Međutim, internet upire prstom u vanzemaljce i drevne grčke statue kao na prave objekte na ovim fotografijama. Neki mediji su čak zatražili od svojih čitalaca da ostave čitavu logiku po strani, pre istraživanja misterioznog oblika.

„Naravno, senka se može objasniti na brojne načine, posebno kao trik svetlosti ili kao kvar na sočivu kamere. Međutim, ukoliko se takvao objašnjejna stave po strani, ostaje pitanje od čega je ovaj objekat, budući da deluje kao da se izdiže visoko iznad površine Meseca.”

Drugi mediji ukazuju na neverovatnu sličnost figure i drevne grčke statue „Kolosa sa Rodosa”, za koju se veruje da je potonula nakon ogromnog zemljotresa 226. godine pre naše ere. Takođe se navodi da deluje kao da vanzemaljac šeta pored svoje senke.

Ovo nije prvi put da su korisnici interneta odlučili da su stene, ili krateri, ili senke, ili svetlost – skoro sigurno vanzemaljci. Fotografije NASA-inog rovera Kjuriositi takođe su pobuđivale neverovatnu maštu.

Figura poput senke uočena je u julu na površini Meseca i od tada je postala predmet široke rasprave ljubitelja paranormalnog na internetu.
Izvor: YouTube

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Priroda

Nauka