Još
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BESPLATAN SEMINAR ZA STUDENTE: Soft Skills Academy - Unapredi svoje sposobnosti!

"Soft Skills Academy" se održava i ove godine u periodu od 14. do 16. maja 2021. u digitalnom izdanju.

  Izvor: Foto: Soft Skills Academy

Besplatan seminar ličnih i profesionalnih veština "Soft Skills Academy" se održava i ove godine u periodu od 14. do 16. maja 2021. u digitalnom izdanju. Seminar je namenjen studentima koji žele da unaprede svoje profesionalne veštine na kojima se ne radi puno tokom formalnog obrazovanja.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem sajta softskillsacademy.rs u periodu između 26. aprila i 3. maja. Za sve dodatne informacije možete posetiti i Facebook i Instagram stranicu @SSA_Belgrade.

Zbog trenutne epidemiološke situacije, jedanaest godina tradicije nastavlja se uz pomoć modernih sredstava komunikacije. Tokom trodnevnog seminara, 30 odabranih učesnika će biti u prilici da prisustvuje edukativnim i interaktivnim treninzima preko onlajn platformi. Učesnici će treninge, koje drže sertifikovani treneri, moći da prate iz udobnosti svog doma, a po završetku Akademije će im biti dodeljeni sertifikati potpisani od strane organizatora.

"Soft Skills Academy" seminar je nastao 2010. godine kada je Udruženje studenata elektrotehnike Evrope - Lokalni komitet Beograd došlo na ideju da kroz niz interaktivnih treninga omogući studentima da se bolje opreme za uspešnu karijeru. Tokom godina, razni komiteti Udruženja su prepoznali važnost veština koje "Soft Skills Academy" pruža, tako da se danas ovaj seminar održava u 18 evropskih gradova.

"U današnje vreme posedovanje fakultetske diplome postaje norma. Da biste baš vi dobili posao o kome maštate, potrebno je da se istaknete u moru kvalifikovanih kandidata. Akademija 'mekih' veština vam pruža šansu za to! Pored tehničkih znanja, organizacija vremena, prezentacione i komunikacione veštine su neke od neophodnih veština za uspeh mladih stručnjaka. Pohađanjem Akademije studenti prave veliki korak na ličnom i profesionalnom nivou, i time postaju spremniji za sve ono što ih čeka u poslovnom svetu", poručuju organizatori projekta.

Svi zainteresovani se mogu prijavitiputem sajta softskillsacademy.rs u periodu između 26. aprila i 3. maja. Za sve dodatne informacije možete posetiti i Facebook i Instagram stranicu @SSA_Belgrade.

Tagovi

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Priroda

Nauka