Još
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Super zabava i edukacija kroz igru: Održane National Geographic Srbija radionice za decu

Mozgali smo i učili, smejali se, zdravo ručali i osvežili se, a onda raspoloženi krenuli u potragu za blagom. Tako je, ukratko izgledala dečja edukativna radionica koju je u novom prelepom ambijentu Belgrade Waterfront-a na Sava ...

  Izvor: Foto: MONDO/Uroš Arsić

Mozgali smo i učili, smejali se, zdravo ručali i osvežili se, a onda raspoloženi krenuli u potragu za blagom. Tako je, ukratko izgledala dečja edukativna radionica koju je u novom prelepom ambijentu Belgrade Waterfront-a na Sava Promenadi, drugu godinu zaredom, uz pomoć svojih prijatelja i partnera, organizovao časopis National Geographic Srbija.

Software:Adobe Photoshop Lightroom Classic 8.2.1 (Windows) Created: 2020:09:06 11:31:49
Izvor: Profimedia/Shutterstock

Nakon što je glavni urednik časopisa Igor Rill pozdravio sve radoznalce i njihove roditelje, počelo je višesatno druženje. Glumac i pantomomičar Marko Stojanović decu je prvo dobro nasmejao, kroz igru upoznao sa pravilima ponašanja u vreme epidemije kovid-19, a onda im predstavio sve naše prijatelje i njihove aktivacije u kojima su mogli da učestvuju.

Software:Adobe Photoshop Lightroom Classic 8.2.1 (Windows) Created: 2020:09:06 11:32:40
Izvor: Profimedia/Shutterstock

Biser Nutri Akademija pripremila je aktivaciju Kviz & Užina, tokom koje su se deca prvo upoznala sa zdravim namirnicama i pravilnim načinom ishrane, a onda uz pomoć kuvara sama sebi pravila zdrave obroke. 

Software:Adobe Photoshop Lightroom Classic 8.2.1 (Windows) Created: 2020:09:06 11:33:11
Izvor: Profimedia/Shutterstock

Decu su čekali predstavnici iz Centra za promociju nauke koji su kroz igru karticama deci zagolicali maštu i približili im čudesni svet nauke. Centar za promociju nauke imao je i program o klimatskim promenama, namenjen starijoj deci i odraslima.

Software:Adobe Photoshop Lightroom Classic 8.2.1 (Windows) Created: 2020:09:06 11:34:25
Izvor: Profimedia/Shutterstock

U VODAVODA Vodica kutku naši najmlađi posetioci uživali su u kreativnim igricama i pravim avanturicama! Mališani su imali priliku da se upoznaju sa VODAVODA Vodica morskim junacima,  ali i da nacrtaju i predlože nove. Svoje znanje proverili su u pitalicama, vrteli točak sreće sa nagradicama, i naravno – sjajno su se proveli.

Software:Adobe Photoshop Lightroom Classic 8.2.1 (Windows) Created: 2020:09:06 11:37:48
Izvor: Profimedia/Shutterstock

Deca su mogla da se upoznaju i sa osnovama snalaženja u prirodi kroz uzbudljivu potragu za blagom u koju su ih vodili momci iz Saveza izviđača Srbije.

Software:Adobe Photoshop Lightroom Classic 8.2.1 (Windows) Created: 2020:09:06 11:40:03
Izvor: Profimedia/Shutterstock

Na kraju - svi smo puni utisaka i srećni! Mi jer smo uspeli decu da angažujemo da istražuju i razmišljaju o svetu oko sebe, da ga vole i upoznaju, da ga sagledaju na jedan dugačiji način - kroz nauku; a deca jer su se sjajno zabavila i nesvesna koliko toga su kroz igru naučila.

Software:Adobe Photoshop Lightroom Classic 8.2.1 (Windows) Created: 2020:09:06 11:41:02
Izvor: Profimedia/Shutterstock

Software:Adobe Photoshop Lightroom Classic 8.2.1 (Windows) Created: 2020:09:06 11:40:43
Izvor: Profimedia/Shutterstock

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Priroda

Nauka