Još
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NEWSWEEK KONFERENCIJA - Nova srpska energetska strategija

Kompanija Adria Media Group i magazin Newsweek 08. maja 2017. u Crowne Plaza hotelu organizuju konferenciju „Nova srpska energetska strategija“.

  Izvor: Foto: promo

Kompanija Adria Media Group i magazin Newsweek, svesni da je energetski sektor ključan za ukupan razvoj naše zemlje, činjenice da je potrebno da se glas srpske energetike jače čuje, kao i potrebe za usaglašavanjem zakonske regulative u ovoj oblasti sa EU standardima, 08. maja 2017. u Crowne Plaza hotelu pod pokroviteljstvom Ministarstva rudarstva i energetike Republike Srbije organizuju konferenciju Nova srpska energetska strategija.

Za održanje bržeg i inkluzivnijeg rasta potrebne su dublje reforme, uključujući restrukturiranje energetskog sektora i uvođenje pametnih investicija u regionalnu energetsku povezanost. Snabdevanje energijom, između ostalog, od presudnog je značaja za održiv ekonomski razvoj u regionu Balkana, što podrazumeva neophodne nacionalne i regionalne energetske politike i strategije koje bi doprinele bržem makro-ekonomskom oporavku Srbije i unapredile ekonomski rast poboljšanjem energetske efikasnosti.

Ovom konferencijom pod brendom magazina Newsweek, stvorićemo priliku da se unapredi dijalog između najvećih kompanija koje posluju u oblasti energetike, predstavnika države i stručne javnosti.

Kao najveća medijska kuća na Balkanu Adria Media Grupa će kroz svoja izdanja podržati konfrenciju, a Kurir kao dnevni list iz našeg portfolia, kroz novinarske tekstove i teme takođe će se baviti ovom problematikom. Konferencija će biti jednodnevna, organizovana u četiri panela, na kojima će se  razgovarati o strateškim temama, najnovijim izazovima u sektoru električne energije, nafte, gasa, kao i investicijama u oblasti energetike.

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Priroda

Nauka