Još
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DODELA NAGRADA АUREA 2017 : U užem izboru 8 projekata!

Poslovni portal "eKapija" predstavio je finaliste nagrade za investiciju godine u Srbiji "Aurea 2017", koja će početkom aprila biti dodeljena deveti put zaredom.

 Izvor: Foto: PR

U uži izbor za prestižno priznanje ušlo je 8 projekata koji su se najbolje rangirali po 3 kriterijuma: inovativnost, društvena korisnost i finansijski potencijal. O izboru laureata odlučiće stručni žiri, a svoj glas mogu dati i posetioci sajta aurea.rs.

Finalisti nagrade "Aurea 2017" su sledeći projekti: Softver za analizu podataka sa poljoprivrednih površina, prva srpska fabrika LED sijalica, inteligentni mobilijar na solarnu energiju, internet platforma za telemedicinu, primena najbolje prakse u izgradnji MHE Beli kamen, društvena tržnica organske hrane, mašina za dekarbonizaciju SUS motora vodonikom i električni bicikl Archont.

Glasanje na zvaničnoj stranici nagrade trajaće do 30. marta, dok će konačnu odluku o dobitniku doneti stručni žiri. Osim glavne nagrade, "eKapija" će dodeliti i dva specijalna priznanja: za inovativnost i društvenu korisnost.

“Primećujemo sve veće prisustvo strartap projekata, koji nam daju nadu da u budućnosti možemo imati više preduzetništva i samoinicijative, što je izuzetno potrebno našoj ekonomiji. Pozivam čitaoce da se aktivno uključe, da glasanjem na sajtu aurea.rs pomognu žiriju oko odluke i podrže ove projekte”, rekao je direktor "eKapije" Zdravko Lončar.

Ko će od ovogodišnjih finalista poneti prestižno priznanje za investiciju godine biće poznato na svečanosti 5. aprila.

Nagradu "Aurea" poslovni portal "eKapija" dodeljuje u okviru svog opredeljenja ka društveno odgovornom poslovanju, bez finansijskog interesa, sa namerom da promoviše i podrži projekte značajne za održiv razvoj srpske privrede. Direktna korist dobitnicima, ali i svim investicijama koje ulaze u uži izbor za nagradu je promocija, što se dalje materijalizuje kroz bolju vidljivost kod investitora. 

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Priroda

Nauka