Još
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

94 deteta, 39 žena, 33 unučadi: Upoznajte najbrojniju porodicu na svetu (VIDEO)

Ziona Čana je "najbogatiji čovek na svetu" - sa 39 žena, 94 dece i 33 unučadi sa kojima živi u četvorospratnoj kući, ovaj Indijac je trenutno glava najveće porodice na svetu.

  Izvor: Foto; Youtube printscreen

Najveća indijska porodica se sastoji od 39 žena, 94 dece, 14 snajki i 33 unučadi, na čelu sa „najbogatijim čovekom”, Zionom Čanom, u selu Baktvang u indijskoj državi Mizorama. 

Saznajte i Da li nas deca čine srećnijima?

U četvorospratnoj palati koja ima čak 100 soba, žive četiri generacije, a broj porodice još uvek nije konačan. Naime, Čana tvrdi nije isključeno još neko proširenje porodice, jer, kako kaže, ne želi da propusti nijednu priliku za brak.

Otkrijte i Zašto vlada Danske razdvaja decu od roditelja?

Žene dele spavaonice, a kako bi svaka od njih dobila priliku da noć provede sa svojim suprugom postoji raspored - najmlađe žene su smeštene bliže spavaćoj sobi glave porodice, dok su starije smeštene nešto dalje u kući.

  Izvor: Profimedia/Shutterstock Foto: Youtube/printscreen

"Mi ostajemo uz Zionu jer je on najvažnija osoba u porodici, a osim toga je i najzgodniji muškarac u selu”, objašnjava Rinkmini (35), jedna od Čana žena.

Pročitajte i: Zemlja religije i različitosti: 9 razloga da posetite Indiju

Sloga, poštovanje i ljubav vladaju u porodici Čana, čija je organizacija nalik na vojnu - žene zajedno pripremaju obroke pod komandom najstarije, Zatiangi. Nahraniti ovako brojnu porodicu nije lako, pa se dnevno sprema oko 70 kilograma mesa i 50 kilograma pirinča.

Zašto su žene u Indiji važne: Upoznajte „vodene mlade“, žene koje imaju sve važniju ulogu u Indiji

Jedan od Zionovih sinova insistirao je da njegov otac oženi siromašne žene iz svog sela kako bi brinuo o njima. "Osećam se kao božiji miljenik jer mi je dao toliko dece o kojima se staram”, izjavio je Ziona za Dejli Mejl.

Gospodin Čana je i vođa hrišćanske sekte u okviru koje je dozvoljeno da muškarac ima onoliko žena koliko želi. Tokom jedne godine Ziona je oženio čak deset žena, a naglasio je da zarad proširenja svoje "sekte” namerava da ode i u Ameriku da bi se oženio ponovo.

Pogledajte i Kako bakino detinjstvo ostavlja trag na našim genima?

U prošlosti porodice Čana, Zionov deda je takođe imao više žena.

Ziona Čana je "najbogatiji čovek na svetu" - sa 39 žena, 94 dece i 33 unučadi sa kojima živi u četvorospratnoj kući, ovaj Indijac je trenutno glava najveće porodice na svetu.
Izvor: YouTube

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Priroda

Nauka