Još
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trećeg dana na Iskorak festivalu − Putovanje kroz svet digitalne kulture za 180 min.

Festival digitalne kulture ISKORAK, koji će se, u organizaciji Fakulteta za digitalnu produkciju Univerziteta Educons, održati od 25. do 28. avgusta u Novom Sadu, trećeg dana trajanja ponudiće svojim posetiocima zanimljivo putovanje ...

  Izvor: Foto: promo

Za subotu, 27. avgust, organizatori su pripremili sadržajan program interaktivnih predavanja i tribina koje će održati eminentni predavači iz zemlje i inostranstva.

Ljubitelji digitalnih trendova i inovacija imaće priliku da slušaju predavanja i učestvuju u diskusijama koje obuhvataju najaktuelnije teme iz oblasti digitalne umetnosti, dizajna, advertajzinga, inovacija i dr. Neke od užih tematskih oblasti koje su tog dana u programskom fokusu su: participativne medijalne umetnosti Krista Somerer − Linc, Austrija), kreativna interaktivnost − novi jezik dizajna (Predrag K. Nikolić − Novi Sad, Srbija), koncept pametnih gradova − pametnih ljudi (Dagmar Caganova − Bratislava,Slovačka) dizajn za digitalnu fabrikaciju (Kosta Krsmanović − Beograd, Srbija), advertajzing u digitalnom svetu (Svetlana Ćopić − Beograd, Srbija).

Pored predavanja i tribina, festival ISKORAK će tokom sva četiri dana posetiocima ponuditi i besplatne radionice koje su namenjene mladima i onima koji svoje prve profesionalne korake planiraju da naprave u svetu digitala.

Više informacija o celokupnom programu festivala, tribinama i predavačima možete pogledati na www.iskorakfestival.org.

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Priroda

Nauka